Agenten

Dealer worden in Nederland?
(Brabant of Limburg)

Bel ons of mail:
+31 (0)88-0156677
info@agraplan.com

 

Respect voor mens en dier

Waarom Agraplan wereldwijd goed bekend staat? Het is een totaalconcept van een goed product, deskundig advies én adequate begeleiding. Mede dankzij onze diergeneeskundige ondersteuning kennen wij de dieren. Op basis van die klantenwensen ontwikkelen we voortdurend nieuwe supplementen die bijdragen aan een sterker en gezonder dier. Daarbij streven we naar een langdurige samenwerking met onze omgeving, gebaseerd op vertrouwen en respect voor mens en dier.
Onze dealers ter plekke kennen het klimaat en de cultuur, en beschikken over een netwerk om dit alles te realiseren.

Europa

Nederland en Duitsland worden door ons eigen team van Pluimveeadviseurs geadviseerd en begeleid. Agraplan heeft daarnaast in landen als België, Spanje, Roemenië, Tsjechië, Hongarije, Kroatië en  Zweden. Maar ook bijvoorbeeld in Letland, Litouwen en Israël agentschappen die zorgdragen voor advies en verkoop op de lokale markten.

Afrika en Zuid-Amerika

Ook op de continenten Afrika en Zuid-Amerika beschikt Agraplan over een aantal agentschappen, zoals in Egypte, Costa Rica of zelfs Trinidad.

Azië en Midden Oosten

Vooral in het laatste decennium is Agraplan volop in ontwikkeling in Azië en het Midden Oosten. Delen in de wereld waar met name de pluimvee industrie zich sterk ontwikkeld en professionaliseert. Landen als Maleisië, Sri Lanka maar zeker ook Jemen, Dubai, Pakistan en Bahrein worden middels agenten van Agraplan voorzien van onze kennis, kunde en producten.