LifestyleExperience

 

Op 18 augustus is er bij ons een cameraploeg geweest om opnames te maken voor het programma LifestyleExperience.

Lifestyle

LifestyleExperience is een wekelijks televisie programma dat te zien is op zondag op RTL4 en de herhaling op zaterdag op RTL5.
Spannende, innovatieve, luxueuze en trendy topics: LifestyleExperience is hét programma dat altijd ‘out of the box’ denkt!

Ze laten je alles zien: van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets en van culinaire trends tot de leukste evenementen. Ook zijn er wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties en die laten je ook kennis maken met de nieuwste producten en diensten.

Onze directeur Arnaud Plantema en hoofdanalist Bert Brink zijn geïnterviewd. Agraplan is benaderd om deel te nemen aan het programma, maar ook ons veterinair centrum en het CLVP komen aan bod.

Zij zullen onder ander in gaan op vragen over veel voorkomende problemen onder pluimvee, uitgebalanceerde voeding en het gebruik van antibiotica.

arnaud LE 2             bert LE 1

Het programma, met daarin ons item, zal worden uitgezonden op zondag 4 september om 14.20 uur op RTL4 en de herhaling is te zien op zaterdag 10 september om 15.10 uur op RTL5. Kijkt u met ons mee??