VERANDERINGEN

 

Ons bedrijf is volop in beweging, en dat niet alleen met de nieuwe naam en huisstijl, maar belangrijker nog, ook op de werkvloer.
Dat heeft op dit moment 2 wijzigingen in ons personeelsbestand tot gevolg.

Vandaag is de laatste werkdag van Theo Vink, pluimveeadviseur voor Agraplan. Hij heeft de leeftijd van 70 jaar al een poosje bereikt en in goed overleg is daarom besloten dat het tijd is om uit elkaar te gaan. Iedereen moet een keer stoppen. De laatste weken heeft hij de klanten grotendeels al zelf geïnformeerd en afscheid genomen, afgelopen vrijdag is er door zijn collegae afscheid genomen met een onvermijdelijke borrel.
We danken Theo voor zijn inzet in de afgelopen 5 jaar en wensen hem het allerbeste voor de toekomst!

Waar mensen gaan, komen er ook nieuwe mensen. Fedde Boonstra gaat vanaf morgen, 1 november 2016, ons team van analisten versterken. Maar daarnaast zal hij ook een deel van de taken van Theo overnemen als pluimveeadviseur. Fedde is voor velen wellicht een bekende naam, aangezien hij al decennia lang werkzaam is als analist in de pluimveesector op verschillende laboratoria en bij verschillende praktijken. We zijn dan ook erg blij dat hij de stap naar onze praktijk heeft willen maken en wensen hem veel succes en arbeidsvreugde binnen ons team. Ongetwijfeld zult u hem de komende tijd zien of spreken en zullen wij hem verder aan u voorstellen.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, laat het ons weten.

 

researchmekesthedifferencejpg